öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler

gercektosunpasa
Gezip görülen şehirler içerisine en güzel şehirdir istanbul. Bu hissiyatım bu şehrin asaletiyle alakalı birazda. Her şehrin bir ruhu var Londra'nın ruhu var, Berlin'in ruhu var, Paris'in ruhu var ancak İstanbul daha içten, daha bir sıcak kanlı ve samimi sanki.

Kafanızı çevirdiğiniz her yerde farklı bir tarihi görürsünüz. Koklarsınız İstanbul'u her saniyesinin tadını çıkarırsınız.
Belki boğaza karşı sıcak bir çay ikram ettiğinden, belki martı sesleri, trafik ve insan kalabalığının keşmekeşinden biraz daha fazla bir çekim gücüne sahip. İnsanı çağırmasını biliyor, bir Londra'dan bir Berlin'den daha güçlü çağırıyor. İstanbul farklı.
kültüreleri, medeniyetleri, her yaştan insanı, her türlü insanı kucaklıyor.

Belki bugüne kadar yüzlerce İstanbul fotoğrafı görmüş ve hepsini de ayrı ayrı sevmişizdir. Ama bu sefer, İstanbul'un herkesin ezbere bildiği ve tanıdığı sembollerini farklı bir açıdan fotoğraflayan Bektash Musa'ya rastladık.

Bektash Musa; Galata Kulesi'nden, tarihi İstanbul Üniversitesi kampüsüne kadar, İstanbul'un en bilinen yapılarının gece ve gündüz fotoğraflarını çekmiş. Üstelik bu fotoğrafları aynı açılardan çekerek birleştirmiş. Ortaya çıkan sonuç ise; iki güzel görüntünün bir araya gelişi…

devamını okumak için tıklayınız...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches