elif doğan türkmen

axit
İletişim önemli, hem de çok önemli. Bedeli mi? 1 milyon 200 bin Türk Lirası. Bir kişinin telefon faturası bu. Bir şehrin falan değil. Bir kaç gündür bekliyorum demokrat arkadaşlarım tepki gösterecek mi diye. Tık yok. Diyanet işleri başkanının aracı 322 bin Türk Lirasıydı. Hala konuşulur oysa.
Yanlış anlaşılmasın, asıl mesajım bedellerin yüksek olması değil. Bizim konulara yaklaşımımız. Biz tepkilerimizi bile kişilere ve kurumlara göre yapıyoruz. Hayata dair duruşumuz, ilkelerimiz, fikirlerimiz yok gibi.
Bir şey yanlışsa hep yanlıştır, kimin yaptığına göre değişmez. Eğer kişiler üzerinden gidersek konuşmaya hakkımızın kalmadığını düşünüyorum.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches