ya hayır demezlerse

elit
Uçağın yolcuları, önlerinden geçen kaptan pilot ile yardımcı pilota bakmışlar… Bir de ne görsünler?
Kaptan pilotun elinde beyaz bir baston, kolunda kör olduğunu ifade eden üç noktalı bant… Yardımcı pilotun elinde bir köpek tasması, tasmanın ucunda yol gösteren bir köpek… Sağa sola çarparak pilot kabinine girmişler.
Günlerden “1 Nisan değil ama şaka herhalde” demiş yolcular…
Uçak pistte hızla ilerlemeye başlamış. Yolcuların gözleri camda… Uçak hızlanmış. Yolcular endişelenmeye başlamışlar. Uçak daha da hızlanmış. Pistin sonu hızla yaklaşmaya başlamış.
Bazı yolcular panik içinde dua etmeye başlamışlar…
Uçak son hıza ulaşmış, bu arada pistin sonuna da gelmiş… Yüz metre sonra beton pistin bitip çimlerin başladığını gören yolcular dehşet içinde kalarak:
“HAAYIIRR” diye çığlığı basmışlar.
Aynı anda kaptan pilot levyeyi sonuna kadar çekmiş. Uçak tam pist biterken tekerleklerini yerden kesip havalanmış…
Kaptan pilot arkasına yaslanarak derin bir nefes almış ve yardımcı pilota dönmüş:
“Biliyor musun azizim? Bir gün yolcular çığlık atmakta ve HAAYIIR diye bağırmakta gecikecekler ve hep beraber yok olacağız diye ödüm kopuyor!”
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches