çocukların katledilmesi

imschrolled
Üzücü olduğu kadar, gerçek anlamda o toplumun geleceğinin yok edilmesi anlamına gelir. kimi zaman sıradan gibi görünse de bilinçli olduğunu düşünüyorum çünkü mevcut düzen bir şekilde devam ediyor ama ya 20 yıl sonra? Ya otoriteyi sarsıp, egemen gücün üstünde bir güç ortaya koyarsa? Baskıcı iktidarların bunu düşünerek bu çabanın içine kasıtlı olarak girdiğini düşünüyorum. Aslında katliam hafif kalır bunu tanımlamaya, soykırım uygulamalarından biridir. Yani, hiçbir insani duyguyu gözetmeksizin sadece stratejik amaçlar doğrultusunda uygulanan vahim mi vahim bir insanlık suçu.

Psikolojik açıdan, en hastalıklı toplum yapısının da temelidir. Artık uzun yıllar, o ülke, "bir delinin paranoyasını" yaşayacaktır. Ya bir gün o kötü günleri tekrar yaşarsak. Bilinçaltı durumlarını hiç saymıyorum bile. Düzeltilmesi için çok uzun yıllar gerekir. Akla mantığa sığmıyor acı kısmı bakımından. Ama esas yönlerine de, istenenlere de bakmalıyız. Hatta diğer toplumlardan dersler çıkarıp, kendi çocuklarımıza ve kendi geleceğimize dört elle sarılmalıyız. Güçlü toplum, güçlü kadın ve özgür çocuklarla mümkündür. Bu nedenle, çocuklara dokunmayın!
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches