polis panzerinin iki çocuğu öldürmesi

gewende
şimdi ortada olaylar arasında ayrım farkını idrak edememekten kaynaklı olarak yüzeysel ve toptancı bir düşünce tarzı ile düşülen yanılgı ve kavrayamama sorunu vardır.
panzer kendinden bağımsız iki bireyi iki çocuğu ezerek öldürüyor bu ilk olay.

kadın kendi vucüdun da can bulan ona yaşam verdiği embriyoyu hayata getirip sorumluluğunu alamayacağına karar vererek 10.haftayı geçmeden kürtaj kararı veriyor. o nedenle hayata getirmeden ve embriyo gelişimini tamamlamadan aldırıyor.bu da ikinci olay.

bu iki olay fizyolojik ve sosyolojik olarak birbirinden tamamen farklı bir durumdur.birinde kadın kendi vücudu ve hayatı hakkında karar verirken iken evet aynı zamanda embriyo hakkında oluyor bu karar ama bu kendisinden bağımısz değildir. ki yazdığım tekrar okunursa sorumluluğu ile beraber şeklinde yazılmıştır. diğerinde direkt olarak seninle hiçbir alakası olmayan bireylerin yaşamına son vermektesindir.

yani aristo mantığı şeklinde toptancı bir yaklaşım sergilemeden önce ve hödöö höödöö şeklinde hönkürmeden önce neyi ne ile benzeştiriyorum şeklinde sorgulayıp düşünmek tekrar düşünmek bizleri düşeceğimiz yanlışlardan kurtaracaktır velhasıl.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches