yaz kuran kursları

aberi
Bugün çok sevdiğim bir Hocam dedi ki... ..."Kur'an-ı Kerim öğrenmek için Camimize yaz kursuna gelen 11/12 yaş grubu öğrencilerimizden... 30 öğrencimiz var... inanın bu 30 öğrencinin 25'i ya Besmeleyi duymamış ya da Besmele çekmeyi bile bilmiyor..."... bu çocuklar uzaydan gelmedi ya... anne babaları hiç mi bir şey öğretmez...!!

Acı olan şu ki... TEOG varken... ikbal varken... sınav varken... gelecek kaygısı varken... Allah ertelenebilir değil mi?... hangi dershane iyi/ucuz bilmek varken... günde kaç soru çözmek gerekir bilmek varken... bir soru fazla çözen sıralamada kaç kişiyi sollar hesabını yapmak varken... Ahiret hesabı yapılmasa da... Besmele bilinmese de olur değil mi? Hal böyle iken varın yeni nesli siz anlayın...!!
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches