mescid-i aksa

Rıhtım
Yahudi inancına göre bu mabed yahudi mabedi olmazsa devlet dini olarak kabul görülmüyor. Yani mescidi aksasiz devlet yok hükmünde.

Ekşide vs. hala israil'e hak verenler var. İsrail halkı içerisinde mescidi aksa İsrail mabedi olmadığı için devleti tanımayanlar var. Dolayısıyla yok araplar niye toprak satmis, araplar terörist demek zaten müslümanlara ya da sözde müslümanlara soyletilen yahudi tarafından tasarlanan planlı işler. Hiç bir sebep olmasa dini inanç gereği oraya saldıracak yahudi.

Dinizmide de miraca çıkılan yer olmasi, vahyin semadan bu bölgeden dünyaya dahil olması ve hadislerde övgüye mazhar olması gibi hususiyetleri var. Yani mescidi aksa sadece filistinlilerin sorunu değil, tüm islam aleminin sorunudur.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches