khantura

khantura
Facebook sayfası aracılığıyla yeni bir video paylaşmıştır.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1439365826144931&id=162670710481122
imschrolled imschrolled
Konu seçimi ve konuyu açma şeklin çok keyifli. Doğaçlama mı açıyorsun düşüncelerini? Yoksa tekrar ya da alt konu başlığı tadında bir akış var mı?
khantura khantura
Teşekkür ederim. Önceden sıraya koymaya çalışıyordum ama öyle akıcılığın sekteye uğradığını fark ettim. Şimdi sadece konuyu ve söyleyeceklerimi az buçuk kafamda belirleyip doğaçlama konuşuyorum. İçimden geldiği gibi :)
imschrolled imschrolled
Sıkılmadan dinlenebiliyor ve samimi. Doğaçlama bile olsa yayınladığın videoların metinlerini sakla lütfen, söylediklerini yazılı olarak gör çünkü bu ürettiklerini düşünsel tarzda bir belgesel formatına dönüştürebilirsin. En kötü konuşarak bir deneme kitabı yazmış olursun. Bu da kalıcı ve hoş olabilir. :)
khantura khantura
İşte kişiden kişiye değişiyor. Kimi boş konuştuğumu söylüyor, kimi tipimi beğenmiyor, kimi de bir dahaki video ne zaman gelecek diye soruyor. Tamamen başkan gözlerle alakalı. Daha önce yazı formatıyla aktarıyordum zaten düşüncelerimi. Sonrasında video şekline dönüştü. Arada da podcast denedim :)
Deneme en sevdiğim yazı türlerinden biridir.
Bahsettiğin yazıya aktarma fikri de aklımda, teşekkür ederim :)
imschrolled imschrolled
İlk 4 cümleyi tecrübe etmiş olman çok hoş. Ama iyi yaptığın bir şeyler var bence. Bu iyi yaptığın şeylerin üstüne düşersen çok farklı bir yankı uyandırabilirsin ve tip kısmı da senin farklılığın olur o zaman, bir eksikliğin değil. Video'yu da bırakma yazıyı da. İstediğin neyse onu başarabilirsin. Seni tanımak güzel, ben de teşekkür ederim. :)
khantura khantura
İyi olup olmadığının değerlendirmesini karşı okuyan, dinleyen veya izleyenlere bırakıyorum. Sadece anlatmak istediklerimi içimden geldiği şekilde ve çok dağıtmadan (ki genelde dağıtırım) aktarmaya çalışıyorum.
Tipi de ben sorun etmiyorum hiçbir zaman. Düşünceler benim için önemli olan.
Ekstradan tavsiyen veya konu fikrin olursa iletirsen memnun olurum. Sizleri de tanımak çok güzel. Sağolasın :)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches