khantura

hyperion
eleştiri: sonunu getiremediğim bir videodur. (üzülmüş emoji)
khantura khantura
teşekkür ederim. sebebini de iletirsen çok memnun olurum.
hyperion hyperion
üni bitirme tezim iletişim ve iletişim engelleri üzerine olup anlatmaya çalıştığınız konuları genel özel anlamlarıyla su niyetine içtiğimden, yani "tema" . Ve etkili bir söyleşi konuşma için hele ki sosyal medyada videoya dökülüyor ise biraz diksiyon nefes alma düşünme payı bırakma gibi durumlara dikkat edilerek çekimi yapmak gerek. belki üst düzey bir performans beklediğim izlenimini alabilirsiniz ama unutmayın ki hayat kısa ve zaman çok değerlidir vesselam.
khantura khantura
Haklısınız. Fakat videonun bu şekilde olmasının sebebi sizin gibi profesyonelliğe yaklaşamasam da tercih sebebidir. Planlayıp hazırlık yaptığım videolardan daha samimi bir anlatım elde ediyorum bu şekilde ve olumlu geri dönüş de alıyorum çok şükür.
Ayrıca vlogların tatlılığı da biraz bu amatörlükten geliyor bence. O yüzden sorun yok.
Teşekkür ederim tekrardan :)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches