istenmeyen çocuklar için bebek bırakma kabinleri

malayani
İsveç Televizyonu'nun haberine göre, bir hafta önce Kopenhag'ın Glustrop bölgesinde yeni doğmuş bir bebek cesedinin bulunmasının ardından öneri Danimarka Meclisi'nde geniş destek buldu. Önerge sahipleri, Danimarka'da yılda ortalama bir çocuğun sokağa terk edildiğini ve 2004 yılından bu yana sekizi canlı ve beşi ölü toplam 13 bebek bulunduğunu anımsattılar.

Yerel medyaya konuşan Danimarka Halk Partisi sağlık sözcüsü Liselott Blixt, çok zor durumda kalan annelerin yeni doğmuş bebeklerini sokağa bırakmaktansa, “bebek bırakma kabinleri” sayesinde güvenli bir tercihleri olacağını söyledi.

Danimarka Radyosu'na konuşan Ebeler Sendikası Başkanı Lillian Bondo ise, asıl tehlikenin çocukların sokakta aileleri olmadan büyümeleri olduğunu vurguladı.

Haberde, Danimarka'da halen karar aşamasında olan “bebek bırakma kabinleri” uygulamasının yürürlükte olduğu Almanya'da, kabinlere şu ana dek 500 bebeğin bırakıldığı belirtildi.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches