akaryakıt zamları

02meka02
bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama zamlar bize yalama yaptı galiba. ciddi rakamlarda zamlar yapılıyor ama kimse de tık yok.

gerçi olması gereken bizim tepki göstermemiz değil başımızdaki yöneticilerin adil şekilde gelir dağılımını göz önüne alarak zamlar yapmasıdır. şuandaki hükümeti anlamak gerçekten imkansız, rotasını şaşırmış gemi gibi hangi kayaya çarptığı belli değil. bu şekilde neyi kurtarmaya çalışıyorlar, hangi açığı kapatmaya çalışıyorlar.

samimi olarak şunu belirtmek istiyorum: devlet giderleri bizden kat kat fazla olan ülkelerde vergiler bizim yarımızdan bile çok aşağıda. bu ülkeler devlet gelirini nasıl elde ediyor, bizler neden onları örnek alamıyoruz, neyi beceremiyoruz. çok zor bir şey değil, gideceksin adamlar nasıl sistem kurmuş nasıl devlet geliri artıyor bakacaksın ve ülkeye uyarlayacaksın. bütçe açıklarını milletin sırtına binerek kapatmak acizliktir.

Zerre kadar hakkım varsa haram olsun böyle zihniyete.

http://www.haberturk.com/son-dakika-motorin-ve-benzine-zam-yapildi-1692378-ekonomi
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches