necip fazıl kısakürek'in ülke üzerindeki etkisi

abuzeroklava
Çok doğru bir tespit, derinlikli bir analiz. Türkiye'yi iyi bilenlerden görüş alınarak yazıldığı besbelli. Türkiye İslami duyarlılığın entelektüel düzlemdeki fikir babası Üstad N.Fazıl 'dır... N.Fazıl Türkiye'de Yahudilik-Dönmelik-Masonluk konusunda ciddi bir bilinç oluşmasını sağlayan ilk kişidir. Amerikan gazetesi zımnen diyor ki, Türkiye ve hariciyesi uzun yıllar dönme ve masonların elindeydi. Bu yüzden Türkiye İsrail'i tanıyan ilk devletler arasında yer aldı. İlişkiler hep iyiydi. Fakat günümüzde yaşanan sorunların temelinde N.Fazıl'ın fikirleri var. Aslında, geniş Müslüman kitle eyaletimizi istediğiniz gibi yönetmemize karşı çıkıyor demek istiyor.
Mezhepsizlik, sünnetsizlik peşinde koşan; Kur'an Müslümanlığı adı altında Medeniyet düşmanlığı yapan, sömürgeciliğe davetiye çıkaran bir kısım İslamcı züppeler bunları anlamaz.

devamını okumak için tıklayınız...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches