trabzon hasırı

vartolu60
En Estetik https://www.miavento.com/kategori/trabzon-hasir-set#labels=79-2 Setleri
Trabzon hasırı, Kafkaslar tarafından 1900'lü yıllarda Trabzon'a taşınmış çok özel bir sanattır. Osmanlı Döneminde Trabzon ilinde kadınların el sanatı ile başlamıştır. Trabzon hasırı günümüzde çok beğenilen ve tercih edilen bir takı olmuştur. Trabzon hasırı şövalyelerin kılıçları için örülen bir zırh iken bugün takı eşyaları için işlenmektedir. 30-35 mikron (3mm ) altın ya da gümüş tellerin ilmek ilmek örülmesi ile yapılan Trabzon hasırı çok ağır ve değerli bir takı modelidir. Trabzon hasırı, bileklik, gerdanlık, yüzük ve küpe gibi takılar olarak işlenmektedir. Trabzon hasır set olarak sunulan modeller gerdanlık, bileklik, yüzük ve küpenin takım olarak birlikte kullanılmasını sağlayan oldukça estetik takılardır.
Büyüleyici Trabzon Hasırı Takılar
Trabzon hasırı, özel günlerde sevdiklerinize hediye etmek için büyüleyici güzellikte bir takı modelidir. Çok gösterişli ve değerli takılar olduğundan düğünlerde geline takmak için de çok kullanılmaktadır. Trabzon hasır set her genç kızın rüyası olabilecek güzellikteki bir takı setidir. Oldukça zengin duruşu ile bayanlar tarafından çok beğenilen bir takıdır. Çok büyük bir işçilik ile incecik teller ile örülüp işlenen Trabzon hasırı takılar özel bir aksesuar özelliğindedir. Altın ya da gümüş teller ile örülüp işlenen el emeği göz nuru takılar büyük bir emek ile yapılmaktadır. Bu nedenle de oldukça değerli bir takı modelidir.
Trabzon Hasırı Takı Seti Modelleri
Trabzon hasırı takılar şekilleri ve işlenen taşların çeşidine göre farklı modellerde sunulmaktadır. Trabzon hasırı, kazaziye modeli, zultanit taşlı, kenar taşlı, full taşlı, taşsız düz toka, oval taşlı, tuğra tokalı, kare taşlı, prenses toka, burgu modeli, dantel modeli, saç örgü, damla içi düz toka, damla pembe taşlı toka, zümrüt taşlı düz toka, üçlü yaprak zümrüt taşlı, çiçek toka, lale modeli, full taşlı damla modeli, zümrüt damla taşlı lale model gibi çok farklı modellerde işlenmektedir. Birbirinden güzel bu Trabzon hasırı takı modellerini internetten çok uygun fiyatlarla alabilirsiniz. Piyasada satılan Trabzon hasırı takılar ile aynı kalitede hatta daha kaliteli takıları internetten çok daha uygun fiyata ve uygun ödeme seçenekleri ile bulabilirsiniz.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches