uber

mödo
Uber tarihin en büyük halka arzlarından biri olacak.

Uber Nisan ayında New York Borsasında halka arz işlemine hazırlanıyor. Şirketin işlem sırasında 120 milyar Dolar'dan değerlendirileceği belirtiliyor.

Araç çağırma girişimi Uber halka arzı için New York Borsasını tercih etti. Uber'in halka arzının tarihin en büyük beş halka arz işlemi arasına girmesi bekleniyor.

Uber hisselerinin Nisan ayında New York Borsasında işlem görmeye başlaması bekleniyor. Şirketin ilk değerlendirmesinin 120 milyar Dolar'dan olacağı tahmin ediliyor. Bu büyük ihtimalle yılın en büyük halka arzı olacak. Bu değerlendirme ile birlikte Uber'in en büyük beş halka arzdan birisi olmak için hisselerinin yüzde 16'sını satması gerekiyor.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches