emeklilikte yaşa takılanlar

cayisallama
Sosyal Medya üzerinden organize olup haklarını savunmak için Cumhurbaşkanlığı sarayını ziyaret eden Emeklilikte yaşa takılanlar bu sefer bir sonuç elde etmeyi amaçlıyor.
Türkiye'nin dört bir yanından gelen emeklilik mağdurları Beştepe Külliyesi önünde buluşup Cumhurbaşkanlığı sarayına girmek istedi. Saray görevlileri kalabalığın tamamını içeri alamayacaklarını bildirdikten sonra Emeklilikte yaşa takılanlar tarafından seçilen üç temsilci, tek tek imzalanan toplu dilekçeler ile birlikte Külliye yetkilileri ile görüşme sağladı.
Emeklilikte yaşa takılanlar grubu aynı zamanda basın açıklaması yaptı. Taleplerini basın aracılığıyla da duyurmaya çalıştılar.
Külliye ile görüşmeler sona erdikten sonra, Emeklilikte yaşa takılanlar grubu Ak Parti Ankara İl Başkanlığına doğru harekete geçti. Grup üyeleri kendi aralarında seçtikleri 3 temsilci ile İl başkanlığı ile görüşme yapıp, Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanken verdiği sözü hatırlatıldı ve mağduriyetlerinin giderilmesi için Başbakan Binali Yıldırım'a ulaştırılmak üzere tek tek imzalanmış dilekçeler teslim edildi.
Ak Parti Ankara İl Temsilciliği ile görüşmeler sona erdikten sonra, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne verilmek üzere toplu şekilde imzalanan tek dilekçe iki kuruma da verilmek üzere temsilcilere teslim edildi.
http://www.malayani.com/turkiye/emeklilikte-yasa-takilanlar-cumhurbaskanligi-sarayini-ziyaret-etti/.html
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches