gelir vergisi diliminin % 30'a yükseltilmesi

Rıhtım
Hep MTV konuştuk ama asıl kesinti maaşlarda.
yıllık Brüt geliri 30.000 TL'yi geçen herkesten 110.000 TL'ye kadar ilave %3 kesilecek.
Toplamda bir kişinin maaşından 2.160 TL'ye kadar para kesilecek. Çift maaş çalışan bir aileden 4.320 TL kesilmiş olacak. 5 kira parası kadar daha para ödeyeceğiz devlete.

Üst dilim olan %35'e ise herhangi bir kesinti yok. yani yönetici grubuna ilave kesinti yok memur ve beyaz yakalıdan kesinti var.

http://t24.com.tr/haber/gelir-vergisine-zam-maaslari-nasil-etkileyecek,457133


tltcnbk tltcnbk
Gelir vergisi aslında herkesten alınabilse ve devlet yaptığı harcamalarda israfin önüne geçse başka hiçbir vergiye ihtiyaç yok. Mantıklı olan da bu zaten. Insan kazandığı kadar vergi vermeli harcadığı her hizmet veya mala vergi vermek çok saçma. Bir fabrikatör de yakıta aynı vergiyi ödüyor asgari ücretli bir işçi de. İslamdaki zekat sistemi gibi.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches