ışid

cayisallama
hayatımda bir insanın diri diri katledilişini izlememe neden olan pislik topluluğudur. Bir geri zekalının şunların gerçek yüzü deyip sansürsüz videolarını paylaşmaları üzerine baktım bakmaz olaydım. Allah bin türlü belalarını versin. Yaptıkları şeyleri islam adı altında yapmaları ayrıca bir problem.

Algı olayı önemli bir şey. Bir şeyi başka bir şekilde algılayabilirsiniz bu algılama olayı çeşitliliktir. Bu insanlıktan nasibini almamış mahlukatların cihad olayını bu şekilde anlamış olmaları beni benden alıyor. Bunların algıları ne çeşitliliktir ne zengilliktir tamamen caniliklerine kılıf bulmaktır.

İnançlı bir müslüman olarak bu gün bunların için düşündüğüm tek güzel taraf yarın o kestikleri, katlettikleri insanların haklarını bin beter şekilde ödeyecek olmaları inancıdır. İçlerinden ölenlerin ve ölecek olanların cehennemde yanacak olmaları bir tesellidir benim için. Bu gün , yaşar halde aynı azaptan geçip helak olmaları allahın bize bir lütfu olur.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches