islamofobi

abuzeroklava
sivas, çorum, maraş olayları, darbelerin belli bir ideolojiye sahip insanlar tarafından yapıldığı düşüncesi bir düşünce değil saçma sapan bir iç hissiyattan başka bir şey değildir.

sivasta yananlar ve yakılmak istenenler herkesin bildiği ya da herkese öğretilen şekilde sakallı cübbeli insanların yaptıkları ya da yapacakları eylemler değildir. Bu tam ifade şekli ile iftiradır. Bu ülkede yapılan sağ sol olayları darbeler oluşturulan terör örgütleri tamamının menşei dıştır. Her şeyi dışa bağlamıyorum tabi ama cahil=dinci,başörtülü şeklinde bakılan güzel ülkemde bu cahillerin yapacağı şeyler değildir.

bütün müslümanların hepsi kafa kesse de bütün müslümanlar insanları yaksa da islamafobi doğru değildir. Kitabı kardeşliği, insana saygıyı öğreten bir dini bu şekilde suçlamak bu şekilde hissetmek ne kadar yanlış bir şeydir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches