islamofobi

Rıhtım
İslamofobinin En yüksek olduğu ülkelerden biri türkiye'dir. Bu ülkede dinini yaşamaya çalışanlar hapse atıldı, okullara alınmadı, cuma namazına giden çocuklar uğur dündar tarafından basına irtica haberi olarak sürüldü. Bunlar geride kaldı. Çünkü en etkili güçleri olan aydın doğan artık yandaş saflarda ( ne yaman kaypaklık) . şimdi ise devlet ideoloji olarak islamofobi uygulayamıyor. Fakat gücü elinde bulunduranların, sekülerlerin özgürlük alanına müdahale etmesiyle, müdahele edilenler baskıyı dindarlara kuruyorlar. Şu sözü çok duyuyorum kendilerinden ' hele devran bi dönsün'. Ayrışmadan beslenen siyasiler için kırmaya devam ediyoruz birbirimizi.
Son söz, devletin ideolojisi olmamalı fakat devlete ideoloji yerlestirmeyen taraf zayıf kabul ediliyor ve dolayısıyla kavgamız bitmiyor.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches