israil denizine türk kumu

Rıhtım
Çok sert tepki koyduk. Mescid-i Aksa'daki detektörler kalktı. Şimdi rahatça güneşlensinler diye ticarete devam. Tel Aviv ile Ankara arasında siyasi gerilim devam ederken, ekonomide yeni işbirlikleri doğuyor. Temmuz ayının ikinci haftasında yeniden gerilen ilişkilerin sebebi bu kez Kudüs'te yaşananlar olmuştu. İki İsrailli polisin öldürülmesi sonrası Harem-i Şerif'e ev sahipliği yapan Mescid-i Aksa'nın girişine metal dedektör koyan ve 50 yaş altındakilerin girişine izin vermeyen İsrail'e Türkiye'nin tepkisi sürerken, Tel Aviv yönetimi yeni bir karara imza attı.

Dünya'dan Kerim Ülker'in haberine göre, İsrail yönetimi, ülke kıyılarını Türk kumuyla dolduracağını açıkladı. İsrail Çevre Koruma Bakanlığı, Ashkelon ve Netanya'daki plaj ve kıyılarını korumak için siyah ve gri kum ithalatına onay verdi. Bu tür kumların ithalatı ise Türkiye'den yapılacak.
Kaynak: Sputnik

Not: Normalde uluslararası ilişkilerde çıkar ön planda olduğu için ekonomik ilişkilerin sürdürülmesini yanlış bulmuyorum. Ama malum kesimin haberi olsun diye paylaştım. Zira onlar ayrı dünyada yaşıyorlar.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches