istanbul fotoğraf çekilecek yerler

hayrikirsan
sizlerle bugün denk gelmiş olduğum makaleden alıntı yaparak birkaç yer paylaşmak istiyorum. makalede de genel yerler ile ilgili bilgi veriyordu direk onu atayım en iyisi.

Doğum fotoğrafçılığında çekim mekanı, adı üzerinde olduğu gibi doğumhane, hasta odası ve hastane koridorları gibi birkaç öğeden oluşuyorken, düğün fotoğrafçılığında seçenek skalası çok daha geniştir. İstenen hemen hemen her yerde düğün fotoğrafı çekilebilir.

Elbette seçilecek mekanın yansıttığı ambians, göze hoş gelirliği ve ışık ortamı düğün fotoğrafı çekimi için önde gelen şartlardır. Ayrıca mevsimin uygunluğu da seçeceğiniz mekanı etkilemektedir.

Tüm bunlarla birlikte düğün fotoğrafı çekim mekanları genellikle kalabalık olmayan mesire yerleri, ormanlık alanlar, geniş bahçeler, doğal güzellik manzarası olan( göl, ırmak, deniz vs.) yerler olarak sayılabilir.

Kalabalık şehirlerde düğün fotoğrafı çekmek için çoğunlukla ücretli girilen parklar ya da şehre uzak ormanlık bölgeler seçilirken, kalabalık olmayan ve kırsalı daha çok olan yerlerde istenilen hemen hemen her yer bir çekim mekanı olarak tasarlanabilir.

İstanbul'da evlenen çiftler için çoğunlukla tercih edilen dış çekim fotoğraf mekanları şunlardır;

Atatürk Arboretum ( Sarıyer )
Yıldız Parkı ( Beşiktaş)
Emirgan Parkı ( Sarıyer)
Balat Sahili ( Fatih)
Florya Tesisleri
Koç Müzesi

Bu listeye eklenebilecek daha bir çok mekan düğün fotoğrafı dış mekan çekimi için düşünülüp tasarlanabilir. Bir lunapark, bir çocuk parkı hatta bir AVM bile düğün fotoğrafı çekimleri için kullanılmış mekanlardır.

Kaynak: https://www.milafotografcilik.com/fotograf-cekim-mekanlari/
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches