kpss 2016

smmmsozluk
KPSS lisans düzeyi başvuruları bugün başladı. 2016 KPSS başvurularının başladığı tarih 17 Mart olarak belirlendi.

KPSS lisans düzeyinde yapılacak olan sınav tarihini 22-29 Mayıs sabah ve öğleden sonra uygulayacak. ÖSYM’den yapılan açıklamaya göre Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT), öğretmen adayları için alanlarına bağlı olarak 24 Temmuz’da, Diyanet İşleri Başkanlığında din hizmetlerinde görev almak isteyenlerin katılacakları Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) de 6 Kasım’da gerçekleştirilecek.

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans başvuru tarihleri 17 Mart – 31 Mart arasında olacak.

KPSS adaylarının tümünün 22 Mayıs sabah oturumuna girme zorunluluğu bulunuyor. Adaylar diğer oturumlardan hangisine gireceğine kendileri karar verecek.

22 Mayıs tarihinde yapılacak olan KPSS sınavına katılmak isteyenler, kılavuz ile aday başvuru formuna, başvuru süresi içinde ÖSYM’ninhttp://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilecek.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches