memur sözlüğün taşınması

casper
sevgili sözlük sakinlerimiz,
az önce verdiğim sinyali şu an doğruluyor ve duyurumu yapıyorum.
bildiğiniz gibi birçoğumuz öğretmen sözlükten geçtik buraya ve bu sözlüğün yazılımı ile çok benziyordu. yazılım kötü olduğu için birçok şikayetimiz oldu. aynı sorunların bir kısmını da burada yaşıyoruz farkındaysanız.
daha rahat bir sözlük ortamı için sözlüğü taşımaya karar verdik. bu sayede yazılımı daha iyi olan bir ortamda daha rahat bir şekilde yazıp daha geniş kitlelere ulaşabileceğiz.
entrylerimiz ve başlıklarımız aynen diğer sözlüğe taşındı. kendi kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapabileceksiniz. tek farkı yazılım olacak bu taşınmanın.
ayrıca orada gözlemlediğiniz eksiklikler, sizi rahatsız eden bir sorun olursa en kısa zamanda düzeltilmesi için gerekli çalışmalar yapılacaktır. bize ulaşmanız yeterli bu konuda.
sormak istediğiniz bir soru olursa buradayım, keyifli akşamlar diliyorum.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches