memur sözlüğün taşınması

cayisallama
Bir sürü eksiklik var diye sevgili yazarlarımızdan şikayetler geliyor.
Arkadaşlar sizden ricam;

Hem mobil hem de site için girip karıştırın lütfen. Eksiklikleri beraber tamamlayalım. memursozluk.org adresinde Sözlükle ilgili eksiklikler başlığına yazalım. Siz tamam deyinceye kadar taşınmayacağız oraya. Yardımcı olmazsanız casper ve benim yapabildiğimiz kadaryıla geçmek zorunda kalacağız. Yazdığınız her şeyin yapılacağı taahütünü de size veriyorum.

İlk entry de (bkz: casper) açıkladı ben yine yazayım niye taşınıyoruz;
-Bu sözlükte olan bir sürü dile gelen eksikliklerden dolayı
-Sizin yazdığınız bir entry burada günlük yaklaşık olarak 1000 kişi tarafından okunuyor totalede de en fazla 3000 kişi okuyordur aylar sonra. Bu okunma sayısının çoğunluğu da sosyal medya üzerinden geliyor. Taşınırsak sizin düşünceleriniz ve yazdığınız şeyler kat ve kat daha fazla insan tarafından okunacak. Buraya hem düşüncelerimiz paylaşmak hem de google den biri bişe arattığında ona yardımcı olduğumuzu düşünürsek bu düşüncelerin daha fazla insanla buluşması bizim için oldukça kıymetli.

Taşınmamızın bizim için ne kadar iyi bir şey olduğunu saymakla bitiremem bu sözlük yazılımına kıyasla.

Lütfen yardımcı olun bize bu sorunları beraber atlatalım.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches