öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler

cayisallama
Havalimanına gittiniz ve uçağınızın kalkmasına daha varsa, uçağınız rötar yaptıysa bir bekleme süresi çıkıyor ortaya ve bu bekleme süresini sağa sola bakarak geçiremeyiz.

Yeni nesil olarak gidip birine ”hacı ne yaptın” şeklinde bir girizgah oluşturup bu bekleme süresini muhabbet ile geçirmeyeceğiniz de bir gerçek bu arada. Hemen cebimizde olan akıllı cep telefonunu çıkartarak bu bekleme süresini eğlenceli hale getirebilirsiniz. Tavsiyem sözlüklere takılın. Başlıkları karıştırın, entryleri okuyun hem eğlenin hem bilgi edinin. Girip facebook üzerinden yarı resim yarı video yarı akraba övgülerine maruz kalmayın. Tabi telefon sizin zevk sizin bu kısmı beni çokta ilgilendirmiyor açıkcası.

Mobil verinin gitmesinden çok şikayetçiyseniz Dünya üzerinde bütün havalimanlarında (aslında bütün demek yalan olur baktım Esenboğa yok bu listede, olanlarda diyelim) Wİ-Fİ şifreleri bir internet sitesi üzerinde toplanmış, bulunduğunuz havalimanına tıklayıp şifreyi girip internet paketinizin gitmesini önleyebilirsiniz.

İşte buyrun, bu sayfayı favorlerinize ekleyin, karşınızda dünyadaki tüm havalimanlarının WIFI şifreleri;

devamını okumak için tıklayınız...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches