recep tayyip erdoğan

spazmoldum
son terör olaylarından sonra yaptığı açıklama içime biraz olsun su serpmiştir .. ak parti üzerine düşeni derhal yapmalıdır .. konuşmanın bir bölümü aşağıdadır ..

terör tanımını, terörist tanımını derhal yeniden yapmalıyız. Bu tanıma göre ceza tanımını değiştirmeliyiz. Dokunulmazlıklar meselesini süratle neticelendirmeliyiz. Parlamento bu konuda adımını süratle atmalıdır. Yani, bir kişi mi olsun, iki kişi mi olsun Böyle bir şeyi konuşamayız. Biz, ortaya ilkeyi koymalıyız, ilkeyi.

Nedir bu ilke Benim Kürt kardeşlerimi, vatandaşlarımı sokağa dökmek suretiyle 50-52 kişinin ölümüne vesile olanlar bu ülkede teröre teşvik eden insanlar olarak yargılanmayacak da bu parlamentonun içerisinde gelip boy gösterecek ve bunları bu millet seyredecek öyle mi?

[http://haber.star.com.tr/politika/cumhurbaskani-erdogandan-istikrar-icin-erdogan-gitmeli-diyenlere-tokat-gibi-yanit/haber-1096217 konuşmanın tamamı için tıklayınız]
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches