şalcı bacı

kultabisi
(bkz: -miş'li geçmiş zamanın hikayesi)
(bkz: tarihe giriş)
(bkz: napak inanak mı kanka)
(bkz: tarihin babası herodot çetin)
...
işin mavrasını bir kenara bırakacak olursak. yapım gereği, bana sunulanlara kayıtsız şartsız atlayarak, özellikle de işime gelen kısımları cımbızlayarak 'hah, kesin böyledir.' diyen biri değilim ancak 'böyle bir olay kesinlikle olmamıştır.' diyemiyorum.
anlatılan olayla ilgili hiçbir yerde ciddiye alınabilecek bir kaynak bulamamış olmama rağmen, bahse konu zaman diliminde buna benzer olayların yaşanmış olabileceği ihtimalini göz önünde bulunduruyorum.
ancak, şimdi hangi başlıkta yazdığımı hatırlamadığım temel bir argümanı tekrarlamakta fayda görüyorum: tarihsel olaylar, yaşandığı zamanın şartlarına göre değerlendirilir.
böyle bir kadın var mıydı, bu kadın gerçekten asıldı mı, asıldıysa boynundaki yaftada, idam ediliş sebebi olarak ne yazıyordu, yazılanlar o zamanki meri hukuka göre idam edilme gerekçesi olarak kabul ediliyor muydu vs. gibi birçok sorunun cevabını bilmeden bu olayı değerlendirmeye kalkışmak, klasik bir cahil cesareti davranışı olacaktır.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches