smmm sözlük yazarlarının itirafları

melankomik
dakik bir insan hiç değilimdir ama bekletilmekten nefret ederim. önceden planlayamadığım bir şeyi o anda yapmak bazen çok zor gelir. misal evime geleceğim cuma gecesi yorgunluğumu atıp kendimle oturacağım biraz ,birisi çıkar da hadi gel şuraya gidelim şunu yapalım derse plana uymak istemem. ama evde durunca sanki niye gitmedim ki diye kendime dert olurum. gidersem de niye geldim sanki diye kukuman kuşu gibi otururum. kararsızlığım hayatımın her alanına etki eder. duygusal şarkıları dinlemeyi pek sevmesem de dinleyince aklıma düşecek biri olduğu için değil şarkının bende bıraktığı etki için dinlerim. şarkıları dinleyip dinleyip ağlayacak , dertlenecek birinin bile olmaması güzel aslında. kendi kendine üzülürsün sadece başkası için değil.
gecelerin uzun olmasını sevmem, her yer karanlık, herkes içinde. bu yüzdendir kış mevsimini sevmemem. kışa istisna yapacak olsaydım sadece kışlık kıyafetlerin sevimliliklerinden , berelerin sevimliliklerinden, beni koladan uzak tutmasından, dışarı soğudukça insanların içinin ısınmasından, kuşların penceremin önüne gelmesinden yapardım herhalde. yoksa sevdiğimden değil.
neyse ki bugün cuma kışı içeriden yaşamak için bol bol vaktim olacak...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches