smmm sözlük yazarlarının itirafları

cayisallama
bu gün server değişikliği için sözlük yazarlarından üç saat izin istedim ve sağolsunlar izin verdiler. Sabah erkenden işlemlere başlayıp en fazla 90 dk içerisinde hallolunması gereken işin yok sunucu hatası yok dns yönlendirme yok iş yoğunluğu derken yüzümüze gözümüze bulaştırdığımız eylem haline geldi. Bunların aslında hiç bir önemi yok insanlara verdiğiniz sözü tutamamışsınız ve bildiğiniz yalancı pozisyonundasınız gibi hissettim olay bitene kadar ki öylede sayılırız. Bir de işin diğer boyutu var tabi orya hiç girmiyorum bu süre içerisinde @casper a bilgi de veremedim ve bu daha büyük bir mahcubiyet oluşturdu. Gerçi bahsetmiştim akşam şöyle olacak diye tamam demişti ama umarım öncelikle o mazur görür. üç saat demişsiniz on saat olmuş.
oysa ki;
Değişikliği başka bir isimde bunu denemiştik gayette güzel çalışıyordu ama aksilik bazen bırakmaz peşinizi. Ayrıca kira ödemek, fatura ödemek, elbise almak için yaptığım bir iş var ve bu iş hiç bu kadar yoğun olmamıştı öyle ki nefes alamadım. Üzerine saatim bozuldu. Aslında tam bozulma değil şöyle söyleyeyim enerji ile çalışıyormuş sanırım ve benim saat çeketin içerisinde kalmış ve durmuş.

saadete gelirsek
Sonun da başaramadığımız taşıma işini bir sonraki zamana gece herkesin uyuduğu halonun da dediği gibi sabah namazını eda edeceğimiz bir vakte denk getireceğiz getirmeliyiz.
iş yoğunluğu bitti ve eve geldim uyumak için can atıyorum. uzun zamandır bu kadar uykusuz kalmamıştım.
Saatim de normale döndü sanırım bilgisayardaki saat ile aynı şeyi söylüyor bana.
belki yazarlar da bizi mazur görmüşlerdir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches