suriyeli hamile kadının tecavüz edilip öldürülmesi

cayisallama
cinsellik bir ihtiyaç. bu ihtiyaç herkeste var. bir insanda ne kadar fazla olursa olsun bu ihtiyaç bunu dışa vurması kişinin ahlaki durumuyla alakalıdır. Sadece ahlak ile de açıklanmaz. Bunun içerisinde şefkat ve sevgi ihtiyacı da vardır.

Bir insan da az da olsa merhamet duygusu varsa, karşı tarafa bunu yapmaz. bu ihtiyaç ne kadar ileri seviyede olursa olsun.

Bu insan müsveddesinin yaptığı şey ise ne ahlakla, ne merhamet ile ne sevgi ile bağdaşmıyor. bağdaşmak dediğim şey bu insanların içerisinde bu durumdan zerrecesi yok.

Bu sorun öncelikle anne ve baba sorunudur. Evlatlarınızı sevin,öpün ne olur. ahlaklı insan yetiştirin.

sonra toplum sorunudur. Cezaların caydırıcılığı olsun ne olur. bunu yapan insan yaptığının cezasını ağır bir şekilde çeksin.

insanınıza,mültecinize sahip çıkın. kimsesi yok zaten deyip yapmış adamlar. kimsesi olmayanın kimsesi olmanız lazım.

Bu durumda bile idama karşı olan biri olarak, bu insanlara ceza evinde ıslah olmuş ıslah olmaya çalışan insanlar tarafından ıslah edici uygulamalara göz yumun.

Ve bizim sorunumuzudur. Elimden bir şey gelmiyor. Ancak Allah belasını versin.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches