tezi başarılı olmayanlara tezsiz yüksek lisans diploması

Rıhtım
Haber metni "Yükseköğretim Kurulu (YÖK) yönetmeliğinin 22. maddesinin 6'ncı fıkrasının son cümlesi, "Tezde başarılı olamayan öğrencilere talepleri halinde 17. maddenin dördüncü fıkrasına göre tezsiz yüksek lisans diploması verilir" şeklinde değiştirildi. "

Benim buradan anladığım tez dönemi öğrencisi isterse tezsiz diplomasi alabiliyor. Bu tez işi benim için kangrene döndü. Umidimi kaybettim. Gerçekten tezsiz diplomasi verceklerse hiç bulasmayayim. Bilgi verebilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim. Diğer sözlüklere de konuyu taşıyalım. Çünkü yonetmelik yeni değişmiş.alt koşullarda tezsiz yuksek lisansin projesini bitirme şartı gibi bir şey gördüm. Ama kaynağı kaybettim.
Kaynaklar:
devamını okumak için tıklayınız...
cayisallama cayisallama
ben düzenledim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches