türkiye kart

Rıhtım
Otobüsünden, metrosuna il değiştirdiğinizde ayrı bir kart almamız gerekmeyecek şekilde milli parklarda, müzelerde, uçaklarda her yerde geçecek olan kart projesi.
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 2018'de yeni bir kart uygulamasına geçmeyi planladıklarını söyledi. Projenin isminin “Türkiye Kart” olacağını belirten Arslan, Hürriyet'e şu açıklamayı yaptı:

“PTT'nin 4 bin 600 noktası üzerinden bu kart alınabilecek. Kredi kartıyla yapabildiğiniz her şeyi yapabileceksiniz. Bununla sınırlı değil, İstanbul başta olmak üzere tüm belediyelerle anlaşmalar yapıyoruz. Otobüsünden, metrosuna her yerde geçecek. İl değiştirdiğinizde ayrı bir kart almanız gerekmeyecek. Milli parklarda, müzelerde, uçaklarda her yerde geçecek. Amacımız tek bir kartla her türlü finansal işlemi yapmak. Dünyada örnekleri çok az. Birçok ülkeye bunu ihraç da edebiliriz.”
http://www.ocakmedya.com/genel/2017/12/13/turkiye-kart-geliyor-yerde-gececek/
(Sözlükte başka başlıkta proje aşamasında iken benzer bir entry girilmişti bulursak başlığı birleştirelim.)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches