1 ekim 2015 dikimevi otobüs faciası

abuzeroklava
ankara - ego ...

bozkır cephesinde değişen bir şey yok.

öğrenciliğim boyunca ankara belediyesine ait bindiğim bütün araçlar ahmakça hız yapan sürücüler tarafından kullanılırdı.

anca trafik tıklaıysa falan makul hızlarda giderlerdi.

körüklü otobüslerin arka bölümlerinde yaşlılar, çocuklar, hamile kadınlar yerlere kapaklanır, sağa sola çarparlardı.

herhangi bir kuruma ister chp, ister mhp, ister akp hakim olsun ankara'nın kamu görevlisi profili çomardır. köylüsü köylüsünü işe aldırır, bir tanesinin girdiği yerde kısa zamanda kolonileşir hatta mafyalaşırlar.

gökçek bir canavardır ama bu sefer tek başına sorumlu değildir. 50li yıllardan beri izlenen kamu istihdamı politikası türkiyede milyon düzeyinde can almıştır.

kapatılmayan çukurlara düşüp ölenler, denetlenmeyen zehirli gıda vesaireden ölüp gidenler, sik gibi karayollarında sırf birileri kısa yoldan para kazanacak diye aracıyla kaza yapıp, ölenler, trenlerde, inşaatlarda, fabrikalarda bok yoluna ölüp gidenler...

çomarları beslemek için yoktan varedilen kadroların aldığı can, osmanlının son 100 yılı da dahil savaşlarda verdiğimiz şehitlerden bile fazla.

siyaset bir takım zübüğün avanta dağıttığı çomarların sırtında ülkenin kaynaklarını soyması formatından çıkmadıkça değişen bir şey olmayacak.

okuyanı sıkan, yapış yapış ve naylon taziyeleriniz düzeni değiştirmeyecek.
[https://eksisozluk.com/entry/55205486 kaynak]
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches