2012 tarihli mercedes makam aracımız iyice beni bırak dedi

Rıhtım
TBMM Başkanı İsmail Kahraman geçen ay böyle bir açıklama yapmıştı. Maliye bakanı naci agbal (bkz: 27 eylül 2017 vergi zamları)" ni izah ederken vatandaş tepki de haklı ama biz kamu olarak da tasarruf edeceğiz demişti. Sonra bu açıklama aklıma geldi. Istanbul da çift maaş beyaz yakalı olarak çalışıyoruz. 2009 model 1.2 opel corsa alabildim. en boş modelinden. Borcu daha bitmedi. Adamlar trafikte dur kalk yapmadan emniyet şeridinden gidip gelen şoför tahsisli 2012 model mercedes i beğenmiyor.
Adamdaki lükse bak. Üstelik milli görüş kültüründen gelen biri. "2012 tarihli Mercedes makam aracımız iyice 'beni bırak' dedi. Tamircinin adresini almış hep orada git gel, git gel. Yeni araba lazım.Meclis Başkanlığı almadı, Başbakanlık tahsis etti." http://www.yeniasya.com.tr/politika/2012-tarihli-mercedes-makam-aracimiz-iyice-beni-birak-dedi_439232
cayisallama
milli görüş kültüründen geldikleri doğru. ancak para azıttırdı insanları.

İsmail KAhraman denen adam yıllarca mttb başkanlığı yapmış , avukatlık bizim dini görüşümüze hukuken zarar veriyor diye kendi meleğini belli bir süre yapmamış adam.

Sınırsız ihtiyaçların verdiği dürtü ile ifade etmek gerekirse, bu insanlar kahraman ve kahraman gibi olanlar tükettikçe posttan uzaklaştılar bizim gözümüzde. Ne kendisini mttb ile bağlantılı görürüz nede milli görüş ile.

İnsanlara anlatayamıyoruz biz bu adamları severdik ama kapitalizmin çarkına girmeden önce severdik. Şimdi sizden daha çok sevmiyoruz belki. Ama sevmeme nedenimiz geçirdikleri evrim ve bizim bu evrimden duyduğumuz rahatsızlık. Yoksa baştan kokanlardan elbet iyilerdir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches