insanı evinden soğutan şeyler

cayisallama
bu aralar oldukça soğudum evden. İşten çıkar çıkmaz da eve gidiyorum oysa ki!
Evden soğuma nedenim evin soğuk olması. Ya da benden kaynaklanan doğal üşüme hissi. Kalorifer bildiğin orta derecede yandı bütün kış ayrıca evin içinde elektrik sobası da yanıyordu ama ben o evi bir türlü ısıtamıyordum. Mart ayına geldik ve ben hala üşüyorum kansız mıyım neyim diye düşünmeye başladım ama değilim hava soğuk, ankara soğuk moralim soğuk.
melankomik
-bütün kitaplarını alacak bir kitaplığının olmaması,
-net bir görüntü sağlayan televizyonunun olmaması,
-canın çektiğinde fırından istediğin şeyin çıkmaması,
-dolapta her daim hazırda bekleyen bir tatlının olmaması,
-zilin olduğu halde hiç çalamadan anahtarla eve girip yalnızlıkla çarpışmak.
zinzal
bir oda arkadaşı ile yaşamak zorunda olmasıdır. Öğrenciyken bir kişi ile aynı odada yıllarca kaldım, kalmak zorunda kaldım ve bu eziyet tarif edilemez. Değil evden soğumak kendimden soğudum.
karakedisi
Zilin üzerinde daire numarası olmasına rağmen apartmana her gelenin sizin zile basması. Manyak mısınız diye bağıracam balkondan az kaldı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches