aldatan kadını darp etmek

cayisallama
Doğru olmayan davranış biçimidir. Bana göre de bu bu şekilde kanunlara göre de. Bir kadın aldatıyorsa bu karşı tarafı sinirlendirebilir hatta sinirden küplere de bindirebilir ama dövmek katiyyen çözüm değildir. Yapılacak en güzel şey oldu eyi günler diyebilmektir belki de.
zinzal
ıslak bir şekilde dövmesini öneririm. Zira darp raporunda ben masumum diye söyleyeceği sözleri kanıtlamasına yardımcı olur.

Aldamayın ayrılın.
elfirâşetüzzerka
darp hafif bir cezadır. - haşa- Allah yanlış bir karar mı vermiş ki sizler hayır olmaaz, insan haklarına aykırıı diyeceksiniz? islama göre erkek olsun kadın olsun evli bir insan aldatmışsa cezası 'recm'dir. kimse kusura bakmasın. siz toplumsal suçlara müsamaha gösterin, sonra da bu milletin ahlakı niye bozuldu deyin. hele bir iki namussuz, evet namussuz insan, eşini aldattığı için şeriat kurallarına göre yargılansaydı, görün bakalım erkek bir daha başka kadınlarla dost hayatı yaşayabiliyor muydu ya da kadın eşini, çocuklarını bırakıp başkasına gidiyor muydu?
(bkz: recm cezası)
hermione
Aldatmak kadın ya da erkek ayırmaksızın yapılmaması gereken yanlış bir davranıştır. Aldatan erkeği sessizce izleyip içten içe tasvip etmezken aldatan kadını dövmeyi onaylamak cinsiyetçi kaba bir eylemdir. Ayrım yapmayın agalar...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches