öldürülen pkklının okul müdürü çıkması

cayisallama
Allah iki bin belasını versin. Sonuçta eğitimcisin, çocuk yetiştirdin ve gidip teröre destek verdin, silahlı mücadeleye katıldın. Gebermiş, gebersin.
Yüksekova'daki operasyonlarda 30 Mart'ta 'Kamuran Amed' kod adlı PKK'lı öldürüldü. Teröristin Mehmetçik İlköğretim Okulu'nun eski müdürü (gbkz:Ahmet Akdeniz) olduğu ortaya çıktı.
elfirâşetüzzerka
şimdi ben buradan terör örgütüne destek veren kaç tane öğretmen ismi sayarım. kimileri öğretmen sözlükte yazardı, kimileri de burada yazar üstelik, dediğim başlık.
ha dağa çıkıp askere kurşun sıkmasalar da ölen askerlerimiz için ''ne var, bizden de ölenler oluyor'' diye sosyal medyalarında paylaşım yapıyorlar.
kultabisi
şaşırılmasına şaşırdığım durumdur.
oralarda görev yapanlar az çok bilir. devlet memurlarının en az üçte biri zempatizan düzeyinde terör örgütüne yakındır. her on memurdan biri, dağa çıkmamış olsa bile eylemsel düzeyde örgüt üyesidir. en tarafsız görüneni bile, 'tamam örgüt şiddet uyguluyor ama devlet de şöyle yaptı, böyle yaptı...' bakışındadır.
bakın, bu kadar devlet düşmanının her ay devletten düzenli maaş almasını geçtim. bunların, ellerindeki devlet imkanlarını terör örgütü lehine kullanması daha büyük sorundur. hele öğretmenler düşünülünce, işin vehameti daha da büyümektedir.
o öğretmenlerin yetiştirdiği nesillerin, devlet olgusuna sempatiyle bakma, sahiplenme imkanı ne kadardır acaba? o öğretmenlerin görev yaptığı sınavların (teog, lys, ygs, kpss vs.) tarafsız, adil ve sağlıklı yürütülebilme ihtimali ne kadardır?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches