çetinkaya mağazaları

zinzal
perakende sektörünün zincir mağazalarından çetinkaya, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. nedeni ise iş görüşmesi sırasında sorulan bir soru. o soruda çetinkaya mağazası yöneticisinin işe alınacak personele 'alevi misin?' diye bir soru sorulduğu belirtiliyor.

[http://perakendegazetesi.com/perakende-gundemi/cetinkaya-magaza-boykot-nedeni-ise/ haber]
dulcinea
Bir iş görüşmemde bu tarz sorularla muhattap olmuş bir alevi olarak, bu düşünce yapısına sahip olan kurumların sayısının çokluğundan endişe ediyorum.

elfirâşetüzzerka
işçi alırken mezhebine değil ahlakına bakmak lazım, dediğim olay. bu tanım olay içindi
çetinkaya mağazaları için tanım:mahalle pazarlarındaki ürünler bile oradakilerden daha kaliteli. ciddiyim (u::D), ürünlerini beğenmiyorum.
cayisallama
İleride iş veren olursam benim de soracağım sorudur. Şimdiye kadar çalıştıklarımı baz alırsam iş ahlakı olarak gayet iyiydiler ve intibah olarak hep iyi kaldılar. Sorun ve direk işe alın.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches