stresle baş etme yolları

karakedisi
Sizden hayır yok. Geçen gün gittim papatya ile melisa çayı aldım strese iyi geliyomuş diye içtim fakat bi değişiklik yok sanırsam. Uyku falan getiriyor diyorlar ama bana etki etmedi. Bunların yanına sarı kantaron,çarkıfelek otu, kediotu da alıp voltranı oluşturacam. Bu bitkilerin hepsi stres gerginlik durumunda içiliyomuş. Yan etkileri olanlar var araştırıp için.
gruda
-Beslenmenizi kontrol altında tutun. Yemenin ölçüsünü kaçırmayın. Stresten kurtulmak için alkol ve gıda tüketimini artırmayın.
-Her şeye ‘Evet’ diyemezsiniz. Başkalarının beklenti ve taleplerini her zaman karşılayamazsınız. Gerektiğinde ‘Hayır’ demeyi öğrenin.
-Sigarayı bırakın. Sigara içerdiği uyaranlarla stresi tetikler.
-Düzenli egzersiz yapın. Ama bunu kendinizle savaş haline getirmeyin. Özellikle düşük tempolu egzersizlerle başlayın. Bu kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlar.
-Her gün mutlaka dinlenmek için kendinize zaman ayırın.
-Denetim altında tutabileceğiniz ve yapabileceğiniz sorumluluklarınızı bilin.
-Stres nedenlerinizi azaltmaya çalışın.
-Gerçekçi hedefler ve beklentiler ayarlayın. Her şeyi tek seferde % 100 başarılı gerçekleştiremeyebilirsiniz.
-Yeterince dinlenin. Uygun bir diyet ve egzersizle dinlenme olmadan stresle mücadele edemezsiniz.
zinzal
abi spor yapın gerçekten bu stres için önerileri falan da boşverin tek gerçek spor. Niye stres var salak saçma olaylardan peki bu olayları çözebiliyor musunuz yok neden artık uğraşmak istemiyorsunuz, istemiyorsunuz ve belli bi yerden sonra sıkıntı basıyor ve çözmedikçe büyüyüor.

Çay için ve spor yapın alın size çözüm.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches