mustafa tanrıverdi

elfirâşetüzzerka
Kırıkkale mke silah Fabrikası Müdürü Mustafa Tanrıverdi, TSK’nın temel saldırı silahı olarak tasarlanan Milli Piyade Tüfeği MPT-76 ve MP-5 marka silahların çizim ve tüm üretim planlarını 1.2 milyon TL’ye ABD’li firmaya satarken yakalanmış

Acaba o haini yavuz sultan selim köprüsünden aşağı sallandırmak için nasıl bi hukuk stratejisi izlememiz gerek.
Hain içeriden olunca...
cayisallama
devlette ne kadar kalitesiz insanların müdür olduğuna şahit olduğumuz bir adam. Çalmayı bile beceremiyor. Gerçekten çalmayı bile beceremiyor. Çalsın çırpsın demiyorum çalmak bir yetenek gerektirir ve bu adamda o yetenek yok. Kendisi için bile bunu yapamayanlar devlet için onca süre o koltuğu meşgul etmiş, çalışanları, yapılan stratejiler için hiç bir katkısı olmamış anlamında söylüyorum.

Bir ömür boyu kendisi için ve ailesi için bir leke olarak kalacak, biz onu hırsız olarak anacağız. Sadece hırsız olarak değil devlette onca sene boşa kapladığı yer için ayrıca bir hırsız olarak anacağız.

Benim için birinci öncelikli hırsızlığı onca sene bir b.ka yaramayıp o koltukları boşa meşgul edip devletten aldığı maaş ve diğer gelirleridir. İkinci hırsızlığı ise yaptığı yapmaya çalıştığı hırsızlığıdır.
zinzal
Niçin sattığı detaylı olarak araştırılması gerekir. Kumar borcu mu vardı, ailevi olarak boca mı battı yoksa zengin olmak uğruna mı yaptı öğrenilmesi gerekir.

Çalışanın mal varlığından haberdar olmayan devlet beni umutsuzluğa sürüklüyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches