tecavüze uğrayan insan psikolojisi

cayisallama
ilk olarak bu durumu bir kitapta okumuştum Halit Hüseyni'nin ilk kitabı olan uçurtma avcısında. Burada mağdur bir erkek çocuktu ve o hissiyatım tarif edilemez bir durumdu.
zinzal
Tecavüze uğrayan kadınların cümleleri

- “Suçluluk duyuyorum, suçlu olmadığım halde. Hep utanıyorum ve kendime acıyorum. Bu beni kahrediyor.”

- “Onun ölmesini, yok, önce acı çekmesini istiyorum. Parçalanmasını, sakat kalmasını...”

- “İntihar etmekten çok korkuyorum. Çünkü bunu yapanların arkasından, ‘Madem ki ölmek istedi, ne yapalım güle güle’ deniyor. Belki önce onu öldürmeliyim.’’

- “Ben annemin uğradığı tecavüz sonrası doğmuşum. Annem beni hiç sevmedi, babama benzediğim için benden nefret etti. Beni hiç öpmedi, ona sarılmak istediğim zaman beni hep itti.”

- “Aile içi tacize uğradığımda daha ortaokuldaydım, anneme söyleyemedim. Teyzeme söyleyince, susmamı, yoksa cinayet çıkacağını söyledi. Sustum, bir süre sonra da tecavüze uğradım.”

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches