ilk kez bir kızla yemeğe çıkacak erkeğe tavsiyeler

cayisallama
yemek söyledikten sonra hayvan gibi dalma yemeğe. Hadi daldın arada bir kıza bak ki yemekten önemsiz hissetmesin kendini.
elfirâşetüzzerka
Her iki kişiye de katılmıyorum.
Yemek yerken kızın yüzüne bakmayın yemeğe bakın. Kız utancından yemek yiyemeyebilir. Kızın yüzünü yemekten sonra incelersiniz. Hem aç karnına gözleriniz falan iyi görmez bi ton fondotenle kapatmış olduğu kusurlu yüzünü bebek yüzlü sanabilirsiniz.
Kızın yemeğinden yiyebilirsiniz bence bunu kabalık değil samimiyet olarak algılar. Öyle de olmalı. Tabi grip falan değilseniz. Sonra kızı hasta etmeyin.
Bi de kızın yüzünü yıkayın. Boyamaktan tuvale dönmüş sahte bir suratla mı yanınıza gelmiş gerçek yüzü mü anlayın. E sonuçta 7/24 yanınızda süs biberi gibi boyalı duramaz. Gözünüzü gerçek yüzüne bir an evvel alıştırın (u: bu kısmı ağır oldu biraz ama hayatın gerçekleri bunlar. :D)
dulcinea
Nazik olun mümkünse. bir de hesabı illa ben ödeyeceğim triplerine girmeyin, yemeği hanımefendi öderse siz de kahve ısmarlarsınız.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches