terlikle defanstan oyun kuran amca

imschrolled
mahalle maçlarında sık karşılaşılan bir tip. maç ortasında oradan geçerken, tesadüfen gelir. bütün düzeni bozar. sırtı terleyene kadar oynar. onun haricindekiler, gol kaçırınca uzun süre güler. kendisi dağlara taşlara vursa da, şansızdır. arada, cidden iyi oynayanları çıkar.
zinzal
bana göre şuan hala amca olan ama mahallede top oynayan çocuklara göre şuan dede olan kişidir.
Çocukların top oynadığını görüp dayanamayan terlikle maça dalan amcalardır. Benim zihnimde canlanan kişi o zaman 19 yaşındaydı ve çok büyük bir adam gibi geliyordu.

Maçın içine çok etmez, oyunu kurar çocuklara takdik verir gol attıktan sonra çocukların koştuğu çocuk dostu amcadır.
cayisallama
şimdilerde kimsenin bilmediği amcadır. Mahallede top oynayanlardan birinin amcasıdır ama oynayan herkesin sahiplendiği defansın bel kemiği hem oyuncu hem teknik sorumlu olan kişi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches