komplo teorileri

imschrolled
olayın iç yüzünün ortaya çıkarılması amacını güden ve arka planda olup biteni epik, gizemli bir şekilde aktaran analizlerdir. aynı zamanda bir paranoyanın merkezinde kümelenmiş yersiz şüphelerdir.
Plastantia
içerisinde filizlenmesi ve büyümesi için oldukça verimli beyinler sunan güzel ülkemde yaygın bir hastalık. elimde buna dair bir kanıt olmamasına rağmen bizim milletimiz kadar fazla üreteninin bulunmadığını düşüyorum.
amerikalıların derdi bizi yok etmek, sinsi ingilizler tarihi düşmanlarımız, yahudiler yemiyor içmiyor bizi nasıl yok edeceklerini düşünüyor, kimsenin haberi yok ama bizde atom bombası var, nükleer çalışmalarımızda var ama çaktırmıyoruz, bizim ordudaki silah sovyet ordusunda bile yoktu, bütün dünya bizdeki bor mineralinin peşinde, neydi en son bizim akıllılardan biri söylemişti. hah doğruya amerika'yı müslümanlar keşfetti.
(bkz: atma recep din kardeşiyiz )

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches