8 mayıs 2016 galatasaray beşiktaş maçı

TurinTurambar
saat 20:00 de başlayacak maç bu yılın şampiyonunu belirleyecek büyük ihtimalle. bir galatasaray taraftarı olarak fenerbahçe'nin şampiyon olma ihtimalini arttıracak olsa bile yine de kazanmalıyız. şerefiyle oynayan hakkıyla kazanan iki takımın maçı olacaktır o kesin. mayıslar bizi sever.
zinzal
beşiktaşın 1-0 koyduğu maçtır. Koymaktan kastım topun Galatasaray ağlarına gitmesidir. Küfür günahtır.
Arada fener olmasa da beşiktaşın alacağı maçtı. Bu sezon en iyi futbolu oynayan takımdır Beşiktaş. Hakkını vermek lazım.
TurinTurambar
@ bırak hocam kelime oyunlarını. biz lafın nereye gittiğini anlayacak kadar argo da biliyoruz. türkçede bin tane güzel kelime varken sen koymayı kullanıyorsan tepki alırsın. başlığın nasıl açıldığına bak biz kime ne laf söylemişiz. biz on yılda bir şampiyonluk görmüyoruz koysan ne olur koymasan ne olur yoksa.
zinzal
şunu düzelmem gerekir on senede bir değil 8-9 senede bir şampiyon oluyoruz. Görmemişliğimizi çok görmemeniz lazım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches