özbekistan'da öğretmen maaşlarının civcivle ödenmesi

TurinTurambar
ABD Destekli Radyo Ozodlik'in haberine göre özerk Karakalpakistan Cumhuriyeti'nde bulunan Nukus kentinde yetkililer maaşları para yerine civcivle ödedi.
Radyoya konuşan öğretmenlerden biri durumu \"utanç verici\" diye tanımladı ve \"Geçen yıl da maaşları patates, havuç ve balkabağıyla ödediler. Bu yıl da para yerine civciv veriyorlar. Bize civciv lazım olsaydı pazardan alırdık\" dedi.
iyi aç bırakmıyorlar ne diyelim şimdi. haberin linki burda. http://finans.mynet.com/haber/detay/dunya/ozbekistanda-ogretmen-maaslari-civcivle-odendi/118403/
abuzeroklava
devletin en önemli gider kaynağıdır. Büyüklük açısından değil tabi ki onur açısından. Öğretmen maaşı devletin onurudur. Bir memurun bir ihalenin, bir barajın parasından üstündür.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches