8 şehide rağmen düğünü iptal etmeyen hükümet

dulcinea
Milli bayram kutlamalarını 'terör'e dayandırarak iptal edip, çukurca'da 8 şehit verilmesine rağmen cumhurbaşkanının kızının düğününe dokunamayan hükümettir.

iki yüzlü pislikler, yazıklar olsun!
elfirâşetüzzerka
Dağlıca'daki şehitlere rağmen konserlerinden ödün vermeyen chp ile yarışır
http://m.karar.com/gundem-haberleri/chpli-belediyeden-sehit-haberine-ragmen-eglenceye-devam-37075
Ha, bi de şehit haberleri alınırken konserlerde hayvanlar gibi tepinip göbek atıp kadeh tokuşturan ve kendileri bir metaymış gibi Erdoğan'ın kızının nikahını eleştiren chp'lilerin yaptığına gelince...
Biz buna 2,3,4,5,6.. yüzlülük değil direkt yüzsüzlük diyoruz
dulcinea
@2, Doğum günü kutlamasına katıldığı için şehit cenazesini bekleten bakandan, şehit verdiğimizin ertesi günü stad açılışında futbol oynayan cumhurbaşkanından bahsetmiyorum. Sidik yarıştırmanıza gerek yok.

terör ve kayıplarımızdan dolayı milli bayram törenleri iptal edilirken (gbkz:cumhurbaşkanı kızının düğünü)nün iptal edilmemesinden bahsediyorum hanımefendi.

Başlığı okuyan, ikisi arasındaki farkı anlasın bilsin diye açıklama yaptım. Yoksa sizin haklı haksız, günah sevap bilmez biat kültürünüz ve zekanızdan zerre kadar umudum yok.
abuzeroklava
savunulacak hiç bir yanı olmayan davranış biçimi. Sen bu devletin başısın devlette askerin vatan uğruna şehit olmuş hadi bunu çözmüyorsunuz, hadi buna bir çözüm bulmuyorsunuz, hadi ocaklara sahip olamıyorsunuz bari eğlenmeyin. Eskiden biri vefat ettiğinde o evlerde kaç gün televizyon açılmazdı, komşu evlerde de.

Bu olayın tam bir adı var, istediğiniz siyasi görüşte olun. Bu olay yozlaşmanın kralıdır. Bu olay insan canını hiçe sayan bir ailenin varlığının kanıtıdır.

Evlenilemez mi evlenilir. Çağırırsın imamı aldım verdim tamam ama bu şekli hiç kültürel, vicdansal ve etik değil.
cayisallama
kız zaten evde kalmıştı. Ne kadar erken everirsek o kadar iyi diye düşünmüş olsalar gerek. Ayrıca damat vazgeçer falan alimallah.
spazmoldum
evli çifte saadetler diliyorum ..

15 gün önce düğün tarihi belli olmuş .. düğüne,farklı ülkelerden konuklar, devlet başkanları, başbakanlar vs filan toplamda 6000 kişi davet edilmiş ..

bir çırpıda iptal edilmesi öyle kolay olmasa gerek ..

not: bir de hükümetin düğünü iptal etmesini, bekleyen tipler var .. düğün sahiplerinden de beklemiyorlar iptali, hükümetten bekliyorlar .. ne diyeyim; allah akıl fikir versin ..
dulcinea
@9, pardon, milli bayramların tarihi bir hafta önceden mi belirleniyor da kutlamaların iptal kararı yasal bir zemine dayandırılıyor?

Farklı ülkelerden konuklar ve davetlilerin gelmesi acını yaşama engel, ama birlik beraberlik duygusunu güçlendirmek için yapman gereken protokolü, kutlamaları iptal etmek daha mı kolay?

Düğün sahibi ile şu anki hükümetin ayrı karar organları olduğunu düşünüyorsanız size bu çok tatlı hayal dünyanızda mutluluklar diliyorum. Hansel ile gratel'in evi de az ileride olmalı.
melankomik
15 gün önceden belliymiş miş miş, hadi ya. nişan o gün belli oldu sanki, damadın babası rahatsızlanınca hemen iptal edildi ama. demek ki olabiliyormuş.
sen kalk tüm resmi bayramları, tüm kutlamaları iptal et, sonra benim düğünüm sade ama bak der gibi arabana 2 çiçek tak ama düğününü de yap.
ayyy ama pardon takıları mehmetçiğe bağışlayıp artı puanları topladı yine !
(bkz: hadi yine iyisin iyisin iyisin sen işini bilirsin)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches