hulusi akar

kuntakinte
Paşa helikopterden indiğinde yüzünde hiçbir yara, kan izi, dayak izi yoktu. kemerle sıkılmış olsa morardı falan. Ha paşaya darbe bildirisi için baskı yaptılar, kemerle boğazını sıktılar ama bir yumruk hile atmadılar öyle mi?
Yersen.
elfirâşetüzzerka
millet olarak alışmışız hemenden kahraman ilan etmelere. bana bu amcayı erken kahraman ilan ettik gibi geliyor. sanki, darbe girişimi olurken kasten saklandı da, sonuca göre kimin yanında olacağını belirlemek için son ana kadar ortaya çıkmadı gibi geliyor. darbe bastırılınca erdoğanın safında, -Allah korusun- bastırılmasaydı paralelin yanında yer alacaktı sanki. ondan da şüpheliyim, hatta akın öztürk daha alt kademedeydi de onu öne sürdü kendini kamufle etmek için tüm yükü ona yıktı gibime geliyor. akın öztürk tamamen masum demiyorum ama bu işte yalnız değil. o daha üst kademede sorumlu gibime geliyor. başka bi yazarın ''hislerine göre hareket etme, hisler daima insanı yanıltır'' şeklindeki tavsiyesine binaen beklemelerdeyim bakalım bunun altından ne çıkacak.
zinzal
Hitabette sıkıntı var gibi görünüyor Aslında sıkıntı hitabetinde değil bu kadar insanın orada oluşudur. Allah uzun ömür versin. Kendisiyle gurur duyuyorum.

Asker elbisesi içerisine girmiş hainler ile görevi başında olan türk silahlı kuvvetlerin kahraman fertlerini ayırt etmesini milletimizden istiyoruz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches