sözlüğe bir arkadaşı davet etmek

abuzeroklava
Bu gün aklımdan geçirip sonra vazgeçtiğim şey. Ara ara lan sol taraf niye akmıyor az katkı sağlayalım diye düşünmüyor değilim. Sonra diğer sözlüklere bakıyorum sırf yazmak için salak saçma entryler giyiliyor. Tanım bile değil. Hadi sol taraf akmıyor bari tanım girin dimi ya da girdiği entryden alacağım bal bir tanım kadar bile değil.

Neye dağıtmayayım Katkı olayını arkadaşlarımla çözeyim diye düşündüm vazgeçtim. Bu hali çok daha güzel. Sürekli aksa hepsini okuyamayacağım ve eksik kalacak diye düşünüyorum. Şimdi kim ne yapıyor onu görebiliyiroum ve bu beni mutlu ediyor.

Ayrıca sözlüğe gelecek arkadaşlarım bana direk ak trol yaftası yapıştıracaklarından gün içerisinde de burada yazı ile ifade edemediğim şeyi, yazıyı yazdığım bu kağıt kadar geniş olmayan (ön yargılardan dolayı tabi ki yoksa hepsi cin gibi) beyinlere anlatmak zor olacaktır.

Sözlük kapanır diye korkuyorum yazıyordu bi yerde. Ben de tam aksini düşünüyorum sözlük bi gün patlar da bütün memurlar gelir diye.
zinzal
O arkadaşın görüşlerini, düşüncelerini, sevinçerini daha yakından görebilmek için yapılası şeydir belki de.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches