7 haziran 2016 vezneciler patlaması

imschrolled
İstanbul Vezneciler'de Çevik Kuvvet ekiplerinin geçişi sırasında bombalı araçla düzenlenen saldırı ve son derece üzücü haber. 7 polis şehit oldu, 4 sivil hayatını kaybetti. Saldırıda 3'ü ağır 36 kişi de yaralandı.

Allah rahmet eylesin. Yine çok kötü bir sabah. Son bulması ümidiyle.

Plastantia
hiç entry girilmemiş bir başlık... üzgünüm sözlük yazarları ama duyarsızsınız. düğünde ne giysem tarzı saçma sapan bir başlığa yazmakta yarışan sözlük yazarları tarafından pek ilgi görmemiş başlık. sonra bir yerde politik bir muhabbet açınca söz konusu kişiler tarafından ''aaa bırakın ya siyaset konuşmayı'' ,''hiç sevmiyorum siyaset konularını'' , ''sen mi kurtaracaksın ülkeyi'' tarzında tepkiler verilir.
bak güzel kardeşim siyaset dediğin şey hayatın bizzat kendisidir. fırından aldığın ekmek, bakkaldan aldığın sigara, maaş, emeklilik, güvenlik, konut, vb. hayata dair ne varsa siyasete dahildir.

tanım: yol geçen hanına dönmüş güney sınırı, iç politikada ki aşırı kutuplaşma ve bunun şiddete yönelmesi, güney komşumuz suriye'nin iç savaşına dahil olma yönünde alınan dış politika kararları, pkk terör örgüne yönelik zamanlaması manidar! yoğun mücadele... bu ve bunun gibi birçok sebepten ötürü artık türkiye de afganistan ya da lübnan gibi terör örgütlerinin arka bahçesi olmuş durumdadır. önlemin ne olacağını bilemem ama olabildiğince hızlı bir şekilde önlem alınıp durdurulmaması durumunda insanların daha çok kanıksayacağı hain eylemlerden biridir.
karakedisi
Yapılan açıklamalarda resmen alışın diyorlar. Çünkü biliyorlar ki insanlar 3 5 güne unutacak. tabi ki yine ateş düştüğü yeri yakacak. Allah sabır versin. Sonumuz hayrolsun.
melankomik
yine başladı demek bile istemediğim durum. hiç bitmedi ki. yine kelimesini de bu pisliklere kullanmak istemiyorum. !
soruyorum bela okumak günah mıdır ? !
allah belalarını versin.
abuzeroklava
her canlı bomba olayı sonrası gibi geleneksel olarak kandil falan bombalayacağımız küsuratlı sayı verip şu kadar öldürdük diyeceğimiz patlamadır. Asıl yapılması gereken insanların ölmelerinin engellenmesidir.
cayisallama
Hasmını seçmekten bile aciz, bu sapkın saldırganlığın ve idüğü belirsiz ideolojisinin sırtı yerden kalkmaz umarım. Başımız sağolsun. A. Mümtaz Taylan.
spazmoldum
yaz aylarına girilir iken gerçekleşen bu patlamalar ülke turizmini de baltalama amacı taşımaktadır ..

türkiye güvensiz ülke dedirtmek istiyorlar ve bu şekilde ekonomik olarak da baskı altına almaya çalışıyorlar .. inşallah hepsinin üstesinden geleceğiz ancak anlaşılan bu hiç de kolay olmayacak ..

şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum ..
Alangoya
7 can, 7 evlat, 7 eş, 7 abi, 7 baba bizler rahat yaşayalı diye bu yaşta terk etti sevenlerini. umarım onlara layık davranabiliriz, yaşayabiliriz..
elfirâşetüzzerka
okula git- gel güzergahımda yaşanan patlama. dün bazı bölümlerin sınavları vardı. iptal edildi. benim de sınavım olabilirdi, ya da daha geç bir saatte olabilirdi. bi kaç güne tekrar gideceğim hayefe. sultanahmet patlamasından sonra zaten tedirgindik, hatta beyazıt durağında gördüğümüz valizi şüpheli bir paket diye polis çağırıp patlattırmak üzereyken sahibi son anda yanımıza gelmişti . şimdi ne yapar nasıl davranırım bilmiyorum. sanırım yine 7 tane ayet el kürsü okuyup kendimi Allah'a emanet edip öyle giderim.
ama ölüm her an başımızda. genç yaşlı dinlemiyor. bugün gördüğümüz insanları bir daha göremeyebiliriz. yapmak istediğimiz planları gerçekleştirmeye ömrümüz yetmeyebilir. sevdiklerimizi son görüşümüz, onlarla son konuşmamız olabilir. aslında yaptığımız herşeyi bir daha yapmaya fırsatım olamayabilir düşüncesiyle yapsak, daha az pişmanlık yaşardık belki. namaz kılarken son namazımızmış gibi, oruç tutarken son orucumuzmuş gibi, sevdiklerimizle konuşurken son konuşmamız gibi dikkatli olmak lazım aslında. hayat kısa.
/gorseller/yukle/images/ramazanda.jpg

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches